11 de març 2012

LA CIMERA DE 2002 part 1. "EL BÚNQUER". La Cumbre de 2002, parte 1. " EL BÚNKER". Le Sommet de 2002, partie 1. "Le bunker"

La Cimera de 2002, part 1. "EL BÚNQUER"
L'any 2002 va tenir lloc a Barcelona una cimera de caps d'estat. Va ser la de després de Gènova, on el incidents van ser extremadament violents, i va acabar amb la mort de Carlo Giuliani de 23 anys d'un tir al cap. A Barcelona es va voler prevenir qualsevol incident. Els capitostos mundials que ens han portat a L'actual crisi es van reunir durant 3 dies a la zona de la Diagonal, a l'Hotel REY JUAN CARLOS PRIMERO, una zona especialment dissenyada per aquest tipus de saraus. El poder va blindar aquesta zona durant tres dies tallant la diagonal i construint una barrera provisional de cinc quilometres de llargada, en demostració de l'aïllament de la societat que diuen representar.  D'això fa ja 10 anys, i per això faig aquesta serie de posts, per reivindicar i recordar que davant de la pressió i manipulació dels mitjans contra les mobilitzacions socials, la criminatilzació de vagues, de les  protestes, davant de la repressió, es pot lluitar contra el poder. I aquells dies van ser una bona demostració. 

La Cumbre de 2002, parte 1. " EL BÚNKER"
El año 2002 tuvo lugar en Barcelona una cumbre de jefes de estado de las principales potencias mundiales. EL año anterior se realizó en Génova, donde los incidentes extremadamente violentos, acabaron con la muerte de un tiro en la cabeza del joven Carlo Giuliani de 23 años. En Barcelona el poder quiso prevenir cualquier tipo de problema. Los capitostes mundiales que nos han llevado a la actual crisis se reunieron durante tres días en la zona de la Diagonal en el hotel REY JUAN CARLOS PRIMERO, una zona especialmente diseñada para tales eventos. Se blindo durante tres días la zona cortando la Diagonal y construyendo una valla de cinco kilómetros de longitud que demostraba lo aislados que estaban del pueblo que decían representar. De esto hace 10 años y por eso inicio esta serie de posts , para reivindicar i recordar que delante de la presión y manipulación de los medios  contra las movilizaciones sociales, la criminalización de huelgas, de protestas y ante la represión, siempre se puede luchar contra el poder. Y esos días fueron una buena demostración.

Le Sommet de 2002partie 1"Le bunker"
L'année 2002 a eu lieu à Barcelone un sommet des chefs d'état de grandes puissances mondiales. L'année précédente, celle-ci se réalisa à Gênes, où des incidents extrêmement violents, ont terminée par la mort de Carlo Giuliani de 23 ans d'un tir dans la tête. À Barcelone, le pouvoir voulait éviter tout problème. Les chefs mondiales se sont reuni pendant trois jours dans la zone de la Diagonal dans l'hôtel REY JUAN CARLOS PRIMERO, une zone spécialement conçue pour de tels événements. Ils ont blindé pendant trois jours cette zone et coupe l'avenue en construisant une clôture de cinq kilomètres de longueur, qui montrait combien ils étaient isolés des personnes qui prétendaient représenter. Dix ans ont passé et je commence cette série de posts pour rappeler les mobilisations populaires devant la pression et manipulation des médias contre toute mobilisation sociale, contre les vagues, contre les protestes et devant la répression actuelle. On peut toujours luter contre le pouvoir. Ces jours-là furent un bon exemple.



10 març 2002 la barrera de Diagonal
10 marzo 2002 la barrera de Diagonal.
10 mars 2002 la barrière de l'avenue Diagonal.

La increïble barrera al mig de la Diagonal
La Barrera en pleno centro de la Diagonal
La barrière qui coupait toute l'avenue de la Diagonal


La barrera davant l'hotel
La  barrera delante del hotel
La barrière devant l'hotel


Construint la barrera.
contrucción de la barrera
La barrière en contruction.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada