9 de juny 2011

LA CLARA

Clara es sorda y ciega de nacimiento, no ha visto ni oído nunca nada. Su hermana gemela y su madre se esfuerzan en darle calidad de vida a través de su cariño.

LA CLARA
Aquest va ser un d'aquells temes que fan pensar... reflexionar... L'Encàrrec de L'Informatiu de Sants, va ser "anar a fer una foto a una nena sord-cega". Però clar , no es arribar i fer la foto i marxar, vaig veure una gran història, allò era increïble. Imagineu-vos que no heu vist ni sentit mai res, que només heu disposat des de el vostre naixement del tacte, com us comunicaríeu? Doncs així era la Clara, germana bessona, que va tenir la mala sort de patir un problema que la va deixar sordcega de naixement. Em va impressionar la manera en que la seva família la cuidaven i tocaven constantment, com tota la casa era plena de referents tàctils, com els seus pares s'esforçaven en donar-li una qualitat de vida, mitjançant el seu afecte més profund...i sacrifiquen la seva vida i em va agradar que em diguessin que les fotos els hi havia agradat molt que eren molt humanes. Kodak Royal Supra 800 publicat a L'Informatiu de Sants el juny del 2003.


La Clara es sorda i cega d'ençà que va néixer. No ha vist ni sentit mai rés. La seva germana bessona i la seva mare volen donar-li qualitat de vida mitjançant la seva estimació
LA CLARA
Este es uno de esos temas que hacen pensar, reflexionar... El encargo de L'Informatiu de Sants fue "ir para hacer una foto de una niña sorda y ciega". Pero claro, no fue llegar hacer la foto y largarse. Allí había una gran historia. Imaginemos que nunca hemos visto ni oído nada, que desde nuestro nacimiento solo disponemos del tacto, ¿como os comunicaríais? Pues así era Clara, hermana gemela que tuvo la mala suerte de tener un problema al nacer. Me impresionó la manera en que la familia la cuidaba, la tocaba constantemente, con una casa llena de referentes táctiles, como sus padres se esforzaban en darle una calidad de vida, mediante su afecto más profundo... i sacrifican su vida, y también mes gusto que me dijeran que las fotos eran muy humanas. Kodak Royal Supra 800 publicat a L'Informatiu de Sants el juny del 2003.


LA CLARA
Clara et un de ses thèmes qui font penser, de la rédaction de L'Informatiu de Sants, on me dit: il faut faire une photo à une fille sourde et aveugle. Mais évidemment , je ne suis pas arrivé et fait la photo et réparti. J'ai vu une grande histoire!. Vous imaginez de ne jamais avoir entendu ni vu rien? Seullement vous avez le tact, comment vous communiquerez-vous? Et voilà c'est Clara, soeur jumelle, elle a eu un problème de naissance. J'ai été impressionné par la façon dont la famille l'aime et joué avec , la touche en permanence, avec une maison pleine de références pour toucher... et j'ai aimé qui me disent que les photos étaient très humaines.Kodak Royal Supra 800 publicat a L'Informatiu de Sants el juny del 2003.

Clara est sourde et aveugle depuis sa naissance. Elle n’a jamais vu ni entendu.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada