6 de febr. 2013

Els Billars Monforte i el Teatre principal, un nou hotel. Los billares Monforte y el teatro Principal, un nuevo hotel.


Avui he llegit a La Vanguardia que "per fi arreglaran el teatre Principal de La Rambla"
L'article que no te pèrdua, al final del post us fico l'enllaç, jo l'interpreto així: Per fi nosaltres empresaris inversors i el grup Balañá em aconseguit el permís de l'ajuntament per poder fer un hotel de 60 habitacions i una cocteleria als locals del teatre. Així per fi ens podrem carregar els Billars i els pisos llogats, últim reducte dels locals de la Rambla. Tot això ho vestirem, per fer maco, dient que recuperem el teatre, tancat fa 7 anys, i que arreglarem dues sales més super bé per la gent del barri, per les seves activitats. Ei però l'hotel, les botigues i la cocteleria res a veure amb això no? Si us fixeu l'article està, durant un bon rato, dient lo guay que serà recuperar aquest espai, bàsicament el sotano. La puntilla la dona el fet que la associació d'amics de La Rambla dona el seu suport a iniciativa... ai!

Hoy he leído en La Vanguardia que " por fin arreglarán el Teatro Principal de La Rambla" el artículo no tiene perdida, al final del post os pongo el enlace. Yo lo interpreto así: Por fin nosotros empresarios inversores y el grupo Balañá propietario del edificio, hemos conseguido el permiso del ayuntamiento para poder construir un hotel de 60 habitaciones, locales comerciales  y una coctelería en los locales del teatro. Así ya nos podemos cargar el Billar Monforte y los pisos de vecinos, último reducto de los locales en la Rambla. Todo esto lo vamos a vestir como una recuperación de espacio perdido, diciendo que reabriremos el teatro (protegido) y que vamos a arreglar dos salas super bien para que los vecinos hagan actividades. Hey! pero ¿el hotel las tiendas y el bar nada que ver con los vecinos no? si os fijáis el articulo se pasa un buen rato diciendo lo guay que va a ser todo. La puntilla, para mi, la da el hecho que la Asociación de amigos de la rambla da su apoyo a la iniciativa... hay!

Aujourd'hui La Rambla de Barcelone, perd définitivement un autre local historique, les billards Monforte, qui vont être détruis pour construire un joli hôtel, des boutiques et un grand Bar. Les promoteurs de l'affaire assurent que ce changement sera très utile ou voisins, parce qu'ils vont réhabiliter le théâtre et deux autres sales. Un théâtre protégé. Ah! Bon! on continue à faire l'avenue des touristes!


http://www.lavanguardia.com/local/barcelona/20130205/54365098540/teatre-principal-volvera-abrir.html


Billars Montforte, sala de timbas.

La sala principal dels Billars
La Tour Eiffel, la tele i la barra.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada