15 de des. 2016

Weapons, el negoci de les armes.

Fins el 28 de febrer, al castell de Montjuïc, Weapons el negoci de les armes.

Tot comença i acaba a Eurosatory, la fira d’armament terrestre més important d’Europa, a Villepinte, a pocs quilòmetres de París. Comercials d’empreses i compradors en uniforme militar de països com Aràbia Saudita, s’afanyen a tancar contractes. Com si de la venda d’un producte normal es tractés, mentre l’exèrcit francès realitza “demostracions dinàmiques” en un decorat de pel·lícula que simula el desert de Mali de la missió “Serval”, prop de l’estand d’una empresa militar israeliana.
Aquest comerç d’armes és una de les peces fonamentals d’un món cada vegada més armat, i d’un negoci que forma part essencial de l’entramat polític i econòmic/militar que sustenta a les elits mundials en la seva lluita pel combustible, que assegura el seu sistema de producció i enriquiment, així com la guerra, mort, destrucció i canvi climàtic en gran part del món.
La mostra “Weapons” denuncia la indústria de l’armament, el comerç i exportació d’armes i les seves conseqüències.Weapons, el negoci de les armes.  Del 15 desembre fins al 28 de febrer 2017.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada