24 de febr. 2013

Sant Pau del Camp.

Si un diumenge al matí esteu per Barcelona i no teniu pressa o voleu veure quelcom de  meravellós aneu a Sant Pau del Camp. Allà sobre les 12.45, després de la missa de 12, en Jordi-Xavier Romero us farà una visita guiada gratuïta del petit monestir. Joia Romànica molt desconeguda te alguns dels detalls més colpidors de Barcelona. La portalada Romànica  el claustre i el cimbori son algunes de les parts congelades en el temps que es poden gaudir...

Si un domingo por la mañana estáis por Barcelona y queréis ver algo maravilloso podéis ir a  Sant Pau del Camp. Allí sobre las 12.45h después de la misa de 12, Jordi-Xavier Romero os hará una visita guiada gratuita del pequeño monasterio. Joya románica muy desconocida, contiene algunos de los detalles más bonitos de la Barcelona antigua. La fachada románica el claustro y el interior de la iglesia son alguna de las partes congeladas en el tiempo que se pueden ver.

Si vous êtes à Barcelone de visite ne laissez pas d'aller voir ce petit bijou de l'art roman qui se trouve en plein centre vile. Ancien monastère vous pourrez le voir le dimanche a 12.45  une visite guidée gratuite vous attend.




Detall escultòric del jeroglífic de la portalada.

Sortida de missa de 12.

Jordi-Xavier a l'interior de l'esglèsia.

El fantàstic claustre romànic
La sala Capitular.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada