13 de febr. 2013

El Papa en Barcelona y una entrevista a la tuna. El Papa a Barcelona i una entrevista a la tuna. La visite du Pape a Barcelone.

Fa un parell d'anys el Papa va venir a Barcelona. Va arribar de nit, i s'allotjava al palau Episcopal, que va ser reformat amb la construcció d'un ascensor expressament per la seva visita. Via Laietana  i la Avinguda de la Catedral eren plenes de fans, destacaven per la seva devoció les monges. Vaig poder veure aquesta escena memorable que ni el mateix Shelton hauria mai imaginat per les seves historietes dels Freak Brothers: Una monja reportera entrevista un Tuno que es retratat per una monja fotògrafa. 

Hace un par de años el Papa vino a Barcelona. Llegó de noche y se alojó en el Palacio Episcopal, que fué reformado con la construcción de un ascensor especialmente para la ocasión. Via Laietana y la Avinguda Catedral estaban repletas de fans, destacaban por su devoción las monjas. Pude ver esta escena memorable que ni el mismo Shelton hubiese nunca imaginado para sus Freak Brothers: Una monja reportera entrevista a un Tuno que a su vez es retratado por una monja fotógrafa.

L'année 2010 Le Pape est venu de visite à Barcelone, il est arrivé de nuit et il dormait dans le palais épiscopal de Barcelone. Les rues des alentours se sont remplies de gens, spécialement intéressant les religieuses. J'ai pu voir cette scène mémorable que même Shelton n'aurait jamais imaginé pour ses Freak Brothers: Une religieuse journaliste interviewe un musicien de rue qui à son tour est photographié par un religieuse-photographe.


6/11/2012. Plaça de la Catedral.


6/11/2010. Plaça de la Catedral 

6/11/2010. Plaça de la Catedral


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada