22 de gen. 2013

Tourist Walk recta final!

Hoy después de corregir la maqueta  y los textos, Tourist Walk entra en la recta final en The Private Espace. Llega la hora de corregir el retoque para su impresión. José Manuel Macrillante director de TPE,  pasará su mano experta de retocador para convertir mis retoques RGB en unos preciosos CMYK corregidos. Después vendrá el proceso de impresión y el cosido del libro del cual os detallaré el proceso. La aventura continua!

Avui després de corregir la maqueta i els texts, Tourist Walk entra a la seva recta final a The Private Espace. Arriba l'Hora de corregir el retoc per la seva impressió. José Manuel Macrillante  director de TPE, passarà la seva ma experta de retocador per convertir els meus retocs RGB en uns preciosos CMYK corregits. Després vindrà el procés d'impressió i el cosit del llibre. Però això ja s'explicarà en el seu moment. La aventura continua!

Aujourd'hui après corriger la maquette et les textes, Tourist Walk entre dans le procès final à The Private Espace de Barcelone. Il est temps de corriger la retouche.  José Manuel Macrillante directeur de TPE, passera sa main d'expert en retouche pour convertir les RGB en CMYK corriges. Après viendra le procès d'impression. Mais ça je vous expliquerais à son temps.

José Manuel Macrillante (derecha) y Pelut hablando sobre el libro Tourist Walk
 en The Private Espace.

Portada definitiva del libro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada