22 de gen. 2012

Yoko Ono en Barcelona.

Yoko Ono en Barcelona.
Era el 14 de junio de 1989, tenía yo 16 años, y en la entonces muy activa Sala Transformadors, se inauguraba una exposición sobre John Lennon. El día de la Inauguración vino Yoko Ono y el entonces alcalde Pasqual Maragall. Hacía solo 8 años de la muerte de John. Yoko llegó en coche rollo Hollywood, rodeada de gente. Fue la primera vez que vi en acción a los fotógrafos de prensa. Empujones, empujones, mas empujones. Recuerdo que el que era nuestro profesor de fotografía, que se llamaba Socíes, pero no era Jordi Socíes, llegó corriendo sin aliento, nos saludo a mi y los amigos de clase, y se tiró literalmente en plancha al suelo para pasar por debajo de las piernas de la gente que rodeaba a Yoko. Era un hombre muy pequeño y un saco de nervios. Como podéis ver yo intenté sacar algunas fotos con mi Minolta X300 el 50 mm i una película FP4 125. Bueno, teniendo en cuenta la inexperiencia total y el tumulto que se formó, !no está mal del todo! Pasarían muchos años para que decidiera dedicarme a esto de la foto y unos cuantos más para tirarme en plancha debajo de las piernas de la gente para conseguir una foto.
Yoko Ono a Barcelona.
Era el 14 de juny de 1989, jo tenia 16 anys, i a la sala Transformadors s'inaugurava una exposició sobre John Lennon i a mi m'agrada molt en Lennon. El dia de la Inauguració va venir la Yoko Ono i el llavors alcalde Pasqual Maragall. Feia nomes 8 anys que John era mort. Yoko va arribar rollo Hollywood rodejada de gent i llavors va ser la primer vegada que vaig veure actuar les reporters de premsa. Empentes, empentes i més empentes, recordo el que llavors era el nostre professor de fotografia, que es deia Socíes però no era en Jordi Socíes, va arribar corrents estossegant, ens va saludar a mi i als amics de classe que hi érem i es va tirar literalment de cap en planxa al terra per passar per sota de les cames de la gent que envoltava la Yoko. Li-te-ral-ment. Aquell home era petit i un sac de nervis. Vaig provar de fotografiar la Yoko amb la minolta X300 carregada amb Ilford FP4 125  i amb un 50mm. El resultat es aquest, tenint en conte la inexperiència total i l'avalot, no esta malament del tot! Trigaria molts anys encara en decidir-me a fer aixó de la foto i tirar-me de cap sota les cames de la gent per conseguir una bona foto!

Yoko Ono à Barcelone.
C'était le 14 juin 1989, j'avais 16 ans. On inaugurait une exposition sur John Lennon dans la salle Transformadors, très active à cette époque, avec YokoOno et le maire de Barcelone Pasqual Maragall.Yoko est arrivé en voiture à l'style Hollywood entouré de gens. C'était la première fois que j'ai vu en action des photographes de presse. Pousser, bousculer, pousser davantage. Pas facile d'approcher Yoko! Alors, mes copains de classe et moi nous avons vu arriver en courant notre professeur de photo à l'époque, Socíes, il nous a dit bonjour et a littéralement sauté tout à plat ventre sous les jambes des gens qui entouraientYoko. Il était très petit et un sac de nerfs notre prof photo! Comme vous pouvez le voir j'ai essayé de prendre quelques photos avec mon Minolta X300 un 50 mm et le film FP4 125. Eh bien, compte tenu de l'inexpérience totale et le tumulte qu'il a été formé, pas mal du tout! Beaucoup d'années après, j'ai décidé de faire la photo comme profession et de passer sous les jambes des gens si s'était necessaire!


Yoko llega en coche a Transformadors 14/06/1989

Dentro de Transformadors. !Imposible acercarse!

llega Maragall, otro tumulto.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada