28 déc. 2011

Rates, yonkis, lladres, camells, carrer Valldonzella 47/ Ratas, yonkis, ladrones, camellos, calle Valldonzella 47/ Rats, drogues, voleurs, dealers, rue Valldonzella 47.

Rates, yonkis, lladres, camells, carrer Valldonzella 47, El Raval.
A un minut de la Ronda Sant Antoni, el Raval segueix la seva caiguda cap a l'abisme. Un solar, mes d'un any obert, un munt de merda, refugi de drogats, lladres i camells. La botiga vintage del seu costat tancarà l'any que ve: "aquí ja no ve ningú, el Raval està mort " Baralles, brutícia, droga, misèria.
Ratas, yonkis, ladrones, camellos, la calle Valldonzella 47, El Raval.
A un minuto de la Ronda Sant Antoni, el Raval continua su caída en picado hacia el abismo. Un solar, más de un año abierto, un montón de mierda, refugio de drogados, ladrones, camellos. La tienda vintage justo al lado cerrará el año que viene: "aquí ya no viene nadie, el Raval ha muerto" Peleas, suciedad, droga, miseria.
Rats, drogues, voleurs, dealers, la rue Valldonzella 47, Raval de Barcelone.
En plein centre vile à une minute de la Ronda Sant Antoni, le quartier du Raval continue sa destruction pour toujours. Un bout de terrain vague, plus d'un an ouvert,refuge de drogues, dealers, voleurs. La boutique "vintage" just à côté, changera de quartier l'année prochaine: "les gens ne viennent plus ici maintenant, le Raval est mort" Bagares, saleté, drogue, misère.


Carrer Valldonzella, Raval, Barcelona 27/12/2011
Carrer Valldonzella, Raval, Barcelona 27/12/2011

Carrer Valldonzella, Raval, Barcelona 27/12/2011
Carrer Valldonzella, Raval, Barcelona 27/12/2011







2 commentaires: