5 d’oct. 2011

Persiguiendo un cura, Osservazioni Astronomiche/Perseguint un cura, Osservazioni Astronomiche/La poursuite du curé, Osservazioni Astronomiche/

Perseguint un cura, Osservazioni Astronomiche.
Als Museus Vaticans,  va ser com un ball, vaig veure que el clergue volia mirar el quadre i que el seu cap era com una de les llunes que representa la pintura. Ell es va anar movent fins arribar a la última escena, jo em vaig anar movent per enquadrar-lo just on tocava, al últim quadre de Osservatione Astronomique, un ball fotogràfic.
Persiguiendo un cura, Osservazioni Astronomiche.
En los Museos Vaticanos, fue como un baile, vi que el cura quería mirar el cuadro y que su cabeza se parecía a una de las lunas de la pintura. Se fue moviendo observando todas las escenas hasta la última, yo me fui moviendo hasta encuadrarlo perfectamente en el último marco de Osservatzioni Astronomiche, un baile fotográfico.
La poursuite du curé, Osservazioni Astronomiche.
Les musées Vaticans, comme dans un bal, j'ai vu le curé, il regardait cette peinture et sa tête était comme unes des lunes représentées. Il les regarde toutes et la photo bonne et la dernière où il finit par entrer dans la peinture... une danse photographique!


la secuencia digital 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada