25 d’ag. 2011

TURBINI EXPRESS Le Caire-Alexandrie

TURBINI EXPRESS El Caire - Alexandria 02/08/2010


TURBINI EXPRESS El Caire - Alexandria
Com que es típic de l'estiu la utilització de refregits , i ja que em trobo còmodament ins-talat en la mes absoluta inòpia, us proposo aquest curiós treball  que va sortir del viatge d'anada i tornada en Turbini Express, de El Caire  a Alexandria.  Trens, suburbis, creuaments, cementiris, granges, careteres, camells, tot amb el mateix punt de vista amb l'objectiu pla sobre el vidre de la finestra. Egipte parla sol! cliqueu aquí!
TURBINI EXPRESS El Cairo - Alexandria
Ya que es típico del verano los refritos, y como me encuentro instalado cómodamente en la más absoluta inopia, os propongo este curioso trabajo que salió del viaje de ida y vuelta con el Turbini Express de El Cairo a Alejandría. Trenes, suburbios, cruces, cementerios, camellos, granjas, todo desde un mismo punto de vista con el objetivo pegado a la ventana. Egipto habla solo! Pinchar el enlace!
TURBINI EXPRESS Le Caire - Alexandrie
Comme en été tout le monde de faire servir de choses anciennes, je vous présente ce curieux travail fait dans le Turbini Express, le train du Caire a Alexandrie. Trains, la banlieue, passages à niveau, cimetières, chameaux, routes, fermes, tout du même point de vue avec l'objectif collé sur la fenêtre. L'Egipte parle seul! Regardez ici!

TURBINI EXPRESS El Caire - Alexandria 02/08/2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada