15 juin 2011

La Ciutadella

Noia desallotjada del parc

Ahir el parc de la Ciutadella va ser desallotjat a les 17h per motius de seguretat, davant de la manifestació dels indignats que no volen deixar entrar els diputats al parlament de Catalunya. Aquestes son algunes de les imatges que vaig fer. Avui els indignats son uns altres. Que cadascú pensi el que vulgui, però el poder te moltes formes i mecanismes de defensa i atac. 

la gent expulsada

Ayer el parque de la ciudadela fué desalojado a las 17 por motivos de seguridad, ante la manifestación de indignados, que no quieren dejar acceder a los diputados del Parlament de Catalunya. Estas son algunas de las imágenes que hice. Hoy los indignados parecen otros. Que cada uno piense lo que quiera, pero el poder tiene muchas formas y mecanismos de defensa y ataque
Indignat/indignado/indigné
El miting de Arcadi Oliv

Davant la tanca de Ciutadella

Hier le parc de la Ciutadella de Barcelone a été déloges préventivement par sureté, devant la manifestation des indignés, qui ne veulent pas que les députes du Parlament de Catalunya, accèdent au parlement. Voilà quelques images que j'ai faites. Aujourd'hui les indignes sont les députés attaques à l'entrée du parc. Mais attention le pouvoir a beaucoup de mécanismes de défense et attaque.





Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire