31 de maig 2011

Fabuloso concurso de fotografía/fabulós concurs de fotografia/ Magnifique concours de photographie

El ave de Abashiri




Fabuloso concurso de fotografía
AH! por fin un concurso que se ajusta completamente a mis expectativas, lástima que no sea puramente fotográfico, pero la tentación del premio es demasiado grande:
XII aniversario del restaurante chino MACAO, IV Concurso de imágenes y fotografías (IV!) tema: LAS AVES (ave: Vertebrado homeotermo, ovíparo, de respiración pulmonar, mandíbulas revestidas de un pico córneo, miembros anteriores, alas, adaptadas al vuelo y los posteriores, patas, marchadores)
Las obras permanecerán expuestas del 3 al 20 de agosto en el fabuloso restaurante.
VOTACIONES: Se podrá votar durante los días de la exposición, los clientes recibirán en cada cena o comida una papeleta para votar, entre los votantes se sorteará una fabulosa CENA O COMIDA DE GALA para 4 personas.
PREMIOS: fotografía, premio único: Trofeo-Diploma y comida o cena de GALA para 4 personas.
Yo no tengo muchas imágenes de aves, de hecho solo tengo una serie hecha en Japón, en Hokkaido, en Abashiri concretamente, estaba esperando que pasase un tren para hacer una vista de la costa del mar de Okhotsk, sobre mi cabeza no paraba de volar esta magnífica ave. 
De todas maneras, no me voy a presentar al concurso, no vaya a ser que gane, y me tenga que gastar una pasta larga en comprarme un traje nuevo para la CENA DE GALA.





Fabulós concurs de fotografia.

AH! per fi un concurs que s'ajusta completament a les meves expectatives, llàstima que no sigui només de foto, però clar , la temptació pel premi es massa gran:
XII aniversari  del restaurant Chinés MACAO, IV concurs de imatges i fotografies (IV!) tema: LES AUS
( Au:Classe de cordats de l'embrancament dels vertebrats integrada per animals amniotes, homeoterms i ovípars.) Les obres seran exposades del 3 al 20 d'agost al nostre fantàstic restaurant. VOTACIONS: es podrà votar tots els dies de la exposició, els clients rebran a cada dinar o sopar una papereta per votar, entre els votants es sortejarà un fabulós sopar o dinar de GALA per 4 persones.
PREMI: fotografia, premi únic: Trofeu-diploma i dinar o sopar de GALA per 4 persones.
No tinc moltes imatges de ocells, de fet només tinc aquesta serie feta al Japó, a Hokkaido, en concret a Abashiri, quan esperava que passés un tren per fer una vista de la costa del mar de Okhotsk, sobre el meu cap volava sense parar aquest magnífic animal. De totes maneres no em presentaré al concurs, no es doni el cas que guanyi i hagi de emprar una quantitat elevada de duros per comprar-me un vestit nou per el sopar de GALA.



Magnifique concours de photographie.
Ah! enfin un concours qui me plait, dommage ce pas que de la photo, mais la tentation du prix et trop grande:
XII anniversaire du restaurant chinois MACAO de l'avenue Tarradellas de Barcelone IV concours d'images et photo, le thème : les oiseaux.
Les photos seront exposés entre le trois d'août et le trente d'août dans le fantastique restaurant MACAO. Votacion: tous les clients recevront un billet pour voter la photo préféré, entre les participants un tirage au sort sera fait, le prix un magnifique diner de GALA pour quatre personnes.
Le PRIX du gagnant: Prix unique, trophée-diplôme et diner de GALA pour quatre personnes. J'ai pas trop d'images d'oiseaux, mais je me trouvais à Hokkaido, en concret à Abashiri et j'attendais le passage d'un train pour faire une vue de la mer de Okhotsk, sur ma tête c'est beau oiseau volait sans s'arrêter.
De toute façon je ne me présenterais pas à ce concours, parce que si je gagne, je devrais dépenser trop de tune pour acheter un costume pour le souper de GALA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada